Otvorene prijave za modul Mladi bez roditeljskog staranja i/ili iz programa u okviru projekta “Poslovna inkluzija”

U toku je drugi ciklus projekta „Poslovna inkluzija“ koji su kompanije ManpowerGroup i Assert pokrenule u cilju osnaživanja teže zapošljivih grupa za tržište rada. Novi ciklus modula Mladi bez roditeljskog staranja i/ili iz programa u okviru pomenutog projekta počinje!

Kompanije ManpowerGroupAssert prepoznale su važnost pružanja podrške i osnaživanja za zaposlenje mladih bez roditeljskog staranja i/ili iz različitih programa usmerenih na podršku mladima iz drugih marginalizovanih i ugroženih grupa.

Nakon uspešno realizovanog modula u okviru pilot projekta, nastavljamo u istom smeru – pružamo podršku mladima iz navedenih grupa putem profesionalnih radionica koje su usmerene na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, kao i putem procene njihovih snaga i potencijala. Polaznici će imati prilike da pohađaju radionice čija je svrha unapređenje veština za zapošljavanje, a pored specijalizovanog izveštaja i individualne sesije sa profesionalnim konsultantima, program obuhvata i karijerni navigator.

Da biste učestvovali u projektu „Poslovna inkluzija“ potrebno je da imate pristup računaru ili drugom elektronskom uređaju i internetu. Pored toga, dovoljno je da nas informišete o programu / organizaciji preko koje dolazite.

Prijave su na LINKU.