OSI - osobe sa identitetom, iskustvom i integritetom

Ovaj modul projekta „Poslovna inkluzija“ osmislili smo kako bismo osnažili zapošljivost osoba sa invaliditetom, putem profesionalne procene i unapređenja poslovnih veština. Želimo da promovišemo ravnopravnost pri zapošljavanju i da doprinosemo zapošljivosti učesnika programa. Modul podrazumeva program za procenu, fokusiran na individualne snage i potencijale učesnika, kvalitetne digitalne radionice usmerene na unapređenje veština kompetentnog konkurisanja, kao i specijalizovani izveštaj / profil usmeren na snage i potencijale sa preporukama za poslovne pozicije.

*Da biste učestvovali u projektu „Poslovna inkluzija“ potrebno je da imate pristup računaru ili drugom elektronskom uređaju i internetu i poželjno je Rešenje o proceni radne sposobnosti NSZ.

Cilj


Osnažiti za zaposlenje

Promovisati ravnopravnost pri zapošljavanju i doprineti samom zapošljavanju

Poboljšati informisanost lokalne poslovne javnosti


Put


1. PRIPREMA – slanje agende programa, termina individualne sesije i edukativnog materijala (digitalnih radionica ukupnog trajanja 5h)

2. EVALUACIJA – slanje linka ka alatu procene (psihološkom upitniku) i uputstva za popunjavanje (potrebno vreme: 30-40 minuta)

3. INDIVIDUALNA SESIJA – razgovor sa stručnim konsultantom – psihologom u svrhe procena snaga, potencijala, motivacije i daljeg karijernog puta (trajanje 1,5 h)

4. GENERISANJE IZVEŠTAJA i fokusiranje na snage i potencijale učesnika

5. SLANJE ZAVRŠNOG IZVEŠTAJA – sa predlozima zanimanja / poslova na osnovu ličnih snaga iz alata procene, kompetencija, motivacije i psihofizičkog statusa

6. PROMOCIJA učesnika programa u skladu sa tržištem rada