NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Ukoliko imate pitanje na koje ovde ne možete naći odgovor, pišite nam na mejl inkluzija@manpowergroup.rs

Na koji način mogu da se prijavim za učešće u projektu?

Kako biste se prijavili za učešće u projektu, dovoljno je da kliknete na modul koji vas interesuje i zatim da u dnu stranice kliknete na dugme „Prijavite se!“. Takođe možete kliknuti i na neki od linkova niže:

 

 

Da li postoje uslovi koje treba da ispunim da bih se prijavio?

Da biste učestvovali u projektu „Poslovna inkluzija“ potrebno je da imate pristup računaru ili drugom elektronskom uređaju i internetu. U zavisnosti od modula, odnosno grupe za koju se prijavljujete:

  • Modul OSI – Poželjno je Rešenje o proceni radne sposobnosti Nacionalne službe za zapošljavanje
  • Modul Mladi – Informacija o programu / organizaciji preko koje dolazite
  • Modul 50+ – Informacija o statusu nezaposlenosti
  • Modul Jake žene – samohranog roditelja– Informacija o statusu samohranog roditelja

Da li su mi potrebna neka dokumenta?

Prilikom prijave, potrebno je da obeležite Saglasnost o zaštiti podataka o ličnosti, kako bismo mogli da vas zvanično uključimo u program, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Takođe, poželjno je da priložite Vaš CV, odnosno radnu biografiju.

U kom periodu mogu da se prijavim? / Do kada mogu da se prijavim?

Rokovi za prijave za učešće u projektu će biti objavljivani na sajtu, a takođe na našim društvenim mrežama – pa vas molimo da ispratite rokove za prijave za modul u kom želite da učestvujete.

Da li se učešće u projektu plaća?

Celokupni program projekta „Poslovna inkluzija“ je besplatan za svakog učesnika.

Na koji način mogu da popunim psihološki upitnik i koliko traje njegovo popunjavanje?

Link ka psihološkom upitniku, koji je potrebno da popunite pre individualne sesije, dobićete na mejl. Upitniku pristupate klikom na link. Popunjavanje upitnika traje 30-40min, i potrebno je da za njegovo popunjavanje budete skoncentrisani i odmorni. Ukoliko iz bilo kog razloga postoje poteškoće prilikom popunjavanja upitnika, stojimo vam na raspolaganju za pomoć.

Koliko dugo su mi na raspolaganju digitalne radionice?

Digitalne radionice su vam na raspolaganju neograničeno za vreme njihovog postojanja na digitalnim kanalima. Manpower d.o.o. i Assert International d.o.o. zadržavaju pravo da nakon određenog perioda uklone ili zamene same radionice na ovim kanalima.

Da li digitalne radionice i ostali materijal smem da delim sa drugima (npr. prijateljima), koji nisu učesnici projekta?

Deljenje ili umnožavanje linka ka radionicama ili materijala u okviru programa je zabranjeno, svi materijali (pisani i digitalni) vlasništvo su Manpower d.o.o. i Assert International d.o.o. i sa strane učesnika mogu se koristiti isključivo u svrhe projektnih aktivnosti.

Koji je ishod projekta? Šta dobijam učešćem u projektu?

Ishod projekta za svakog učesnika sa jedne strane predstavljaju unapređene veštine i utemeljeno samopouzdanje za samostalni proces potrage za adekvatnim i željenim poslom, kao i izveštaj / profil učesnika, koji je usmeren na snage i potencijale osobe. Sa druge strane, po završetku programa – promocija učesnika na tržištu rada u skladu sa profilom.